Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138
| Titel: | Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов |
| Övriga titlar: | Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates |
| Författare: | Samuylenko, Tatyana Самуйленко, Татьяна |
| Affiliation: | Учреждение образования, «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Самуйленко Т. Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов / Татьяна Самуйленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 152–153. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
| Bibliographic description (International): | Samuylenko T. (2017) Issledovanie dinamiki razvitiia mikroorhanizmov v zhidkikh kislotoobrazuiushchikh polufabrikatakh v zavisimosti ot tekhnolohicheskikh parametrov strukturirovaniia muchnykh pitatelnykh substratov [Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 152-153 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Utgivningsdatum: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Utgivare: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664.642.2 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 152-153 |
| Start page: | 152 |
| End page: | 153 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Samling: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153.pdf | 426,18 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153.djvu | 25,89 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153__COVER.jpg | 184,01 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!