Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138
Tytuł: | Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов |
Inne tytuły: | Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates |
Authors: | Samuylenko, Tatyana Самуйленко, Татьяна |
Akcesoria: | Учреждение образования, «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь |
Cytat: | Самуйленко Т. Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов / Татьяна Самуйленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 152–153. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Samuylenko T. (2017) Issledovanie dinamiki razvitiia mikroorhanizmov v zhidkikh kislotoobrazuiushchikh polufabrikatakh v zavisimosti ot tekhnolohicheskikh parametrov strukturirovaniia muchnykh pitatelnykh substratov [Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 152-153 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.642.2 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 152-153 |
Główna strona: | 152 |
Strona końcowa: | 153 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153.pdf | 426,18 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153.djvu | 25,89 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153__COVER.jpg | 184,01 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi