Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138
Título: | Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов |
Outros títulos: | Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates |
Authors: | Samuylenko, Tatyana Самуйленко, Татьяна |
Affiliation: | Учреждение образования, «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Самуйленко Т. Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов / Татьяна Самуйленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 152–153. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Samuylenko T. (2017) Issledovanie dinamiki razvitiia mikroorhanizmov v zhidkikh kislotoobrazuiushchikh polufabrikatakh v zavisimosti ot tekhnolohicheskikh parametrov strukturirovaniia muchnykh pitatelnykh substratov [Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 152-153 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data de edición: | 11-Oct-2017 |
Date of entry: | 28-Oct-2017 |
Editor: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.642.2 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 152-153 |
Start page: | 152 |
End page: | 153 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas Coleccións | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153.pdf | 426,18 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153.djvu | 25,89 kB | DjVu | Ver/abrir | |
SPHNP_2017_Samuylenko_T-Study_of_the_dynamics_152-153__COVER.jpg | 184,01 kB | JPEG | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados