Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138

Titel: Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов
Sonstige Titel: Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates
Autor(en): Samuylenko, Tatyana
Самуйленко, Татьяна
Affiliation: Учреждение образования, «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Самуйленко Т. Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов / Татьяна Самуйленко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 152–153. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Samuylenko T. (2017) Issledovanie dinamiki razvitiia mikroorhanizmov v zhidkikh kislotoobrazuiushchikh polufabrikatakh v zavisimosti ot tekhnolohicheskikh parametrov strukturirovaniia muchnykh pitatelnykh substratov [Study of the dynamics of microbial growth in liquid acid-forming ferments depending on the technological parameters of structuring flour nutrient substrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 152-153 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Erscheinungsdatum: 11-Okt-2017
Date of entry: 28-Okt-2017
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.642.2
Number of pages: 2
Page range: 152-153
Start page: 152
End page: 153
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22138
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Enthalten in den Sammlungen:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.