Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22111

Назва: Система НАССР для малих та середніх підприємств по забою свиней
Інші назви: The НАССР system for small and middle slaughterhouse for pigs
Автори: Кустуров, Володимир
Kusturov, Volodymyr
Приналежність: Сумський національний аграрний університет, Україна
Бібліографічний опис: Кустуров В. Система НАССР для малих та середніх підприємств по забою свиней / Володимир Кустуров // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 15. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Kusturov V. (2017) Systema NASSR dlia malykh ta serednikh pidpryiemstv po zaboiu svynei [The НАССР system for small and middle slaughterhouse for pigs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 15 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 637.075
579.842.1/2
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 15
Початкова сторінка: 15
Кінцева сторінка: 15
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22111
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.