Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22111

Заглавие: Система НАССР для малих та середніх підприємств по забою свиней
Други Заглавия: The НАССР system for small and middle slaughterhouse for pigs
Автори: Кустуров, Володимир
Kusturov, Volodymyr
Affiliation: Сумський національний аграрний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кустуров В. Система НАССР для малих та середніх підприємств по забою свиней / Володимир Кустуров // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 15. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kusturov V. (2017) Systema NASSR dlia malykh ta serednikh pidpryiemstv po zaboiu svynei [The НАССР system for small and middle slaughterhouse for pigs]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 15 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 11-Окт-2017
Date of entry: 28-Окт-2017
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.075
579.842.1/2
Number of pages: 1
Page range: 15
Start page: 15
End page: 15
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22111
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.