Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22124
Назва: | Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains» |
Автори: | Vichko, Olena Chervetsova, Veronika Shved, Olga Novikov, Volodymyr |
Приналежність: | Ternopil Ivan Puluj National Technical University Lviv Polytechnic National University |
Бібліографічний опис: | Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains» / Olena Vichko, Veronika Chervetsova, Olga Shved, Volodymyr Novikov // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 130–131. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description: | Vichko O., Chervetsova V., Shved O., Novikov V. (2017) Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains». Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 130-131 [in English]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 664.681.2 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 130-131 |
Початкова сторінка: | 130 |
Кінцева сторінка: | 131 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22124 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Vichko O, Chervetsova V, Novikov V (2013) Microbiological characteristics of sour-milk feed supplements and their influence on intestinal micro-biocenosis of piglets. Res J. of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sci 4:1404-1410. 2. Gao J, Gu F, Abdella N, Ruan H, He G (2012) Investigation on Culturable Microflora in Tibetan Kefir Grains from Different Areas of China. Journal of Food Science 77:425-433. doi: 10.1111/j.1750-3841.2012.02805.x 3. Prado M, Blandón L, Vandenberghe L, Rodrigues C, Castro G, Thomaz-Soccol V, Soccol C (2015) Milk kefir: composition, microbial cultures, biological activities, and related products. Frontiers in Microbiology, 6:1-10. doi: 10.3389/fmicb.2015.01177. 4. Jianzhong Z, Xiaoli L, Hanhu J, Mingsheng D (2009) Analysis of the microflora in Tibetan kefir grains using denaturing gradient gel electrophoresis. Food Microbiol.26:770–775. doi:10.1016/j.fm.2009.04.009 5. Kabak B, and Dobson A (2011). An introduction to the traditional fermented foods and beverages of Turkey. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 51:248–260. doi: 10.1080/10408390903569640 6. Altay F, Karbancıoglu-Güler F, Daskaya-Dikmen C, and Heperkan D (2013). Are view on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: microbiota, fermentation process and quality characteristics. Int. J.Food Microbiol. 167:44–56.doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2013.06.016 |
References: | 1. Vichko O, Chervetsova V, Novikov V (2013) Microbiological characteristics of sour-milk feed supplements and their influence on intestinal micro-biocenosis of piglets. Res J. of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sci 4:1404-1410. 2. Gao J, Gu F, Abdella N, Ruan H, He G (2012) Investigation on Culturable Microflora in Tibetan Kefir Grains from Different Areas of China. Journal of Food Science 77:425-433. doi: 10.1111/j.1750-3841.2012.02805.x 3. Prado M, Blandón L, Vandenberghe L, Rodrigues C, Castro G, Thomaz-Soccol V, Soccol C (2015) Milk kefir: composition, microbial cultures, biological activities, and related products. Frontiers in Microbiology, 6:1-10. doi: 10.3389/fmicb.2015.01177. 4. Jianzhong Z, Xiaoli L, Hanhu J, Mingsheng D (2009) Analysis of the microflora in Tibetan kefir grains using denaturing gradient gel electrophoresis. Food Microbiol.26:770–775. doi:10.1016/j.fm.2009.04.009 5. Kabak B, and Dobson A (2011). An introduction to the traditional fermented foods and beverages of Turkey. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 51:248–260. doi: 10.1080/10408390903569640 6. Altay F, Karbancıoglu-Güler F, Daskaya-Dikmen C, and Heperkan D (2013). Are view on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: microbiota, fermentation process and quality characteristics. Int. J.Food Microbiol. 167:44–56.doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2013.06.016 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Vichko_O-Some_probiotic_characteristics_130-131.pdf | 425,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Vichko_O-Some_probiotic_characteristics_130-131.djvu | 28,2 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Vichko_O-Some_probiotic_characteristics_130-131__COVER.jpg | 195,3 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.