Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22124

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorVichko, Olena
dc.contributor.authorChervetsova, Veronika
dc.contributor.authorShved, Olga
dc.contributor.authorNovikov, Volodymyr
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:43Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:43Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationSome probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains» / Olena Vichko, Veronika Chervetsova, Olga Shved, Volodymyr Novikov // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 130–131. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22124-
dc.format.extent130-131
dc.language.isoen
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleSome probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains»
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.681.2
dc.relation.references1. Vichko O, Chervetsova V, Novikov V (2013) Microbiological characteristics of sour-milk feed supplements and their influence on intestinal micro-biocenosis of piglets. Res J. of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sci 4:1404-1410.
dc.relation.references2. Gao J, Gu F, Abdella N, Ruan H, He G (2012) Investigation on Culturable Microflora in Tibetan Kefir Grains from Different Areas of China. Journal of Food Science 77:425-433. doi: 10.1111/j.1750-3841.2012.02805.x
dc.relation.references3. Prado M, Blandón L, Vandenberghe L, Rodrigues C, Castro G, Thomaz-Soccol V, Soccol C (2015) Milk kefir: composition, microbial cultures, biological activities, and related products. Frontiers in Microbiology, 6:1-10. doi: 10.3389/fmicb.2015.01177.
dc.relation.references4. Jianzhong Z, Xiaoli L, Hanhu J, Mingsheng D (2009) Analysis of the microflora in Tibetan kefir grains using denaturing gradient gel electrophoresis. Food Microbiol.26:770–775. doi:10.1016/j.fm.2009.04.009
dc.relation.references5. Kabak B, and Dobson A (2011). An introduction to the traditional fermented foods and beverages of Turkey. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 51:248–260. doi: 10.1080/10408390903569640
dc.relation.references6. Altay F, Karbancıoglu-Güler F, Daskaya-Dikmen C, and Heperkan D (2013). Are view on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: microbiota, fermentation process and quality characteristics. Int. J.Food Microbiol. 167:44–56.doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2013.06.016
dc.relation.referencesen1. Vichko O, Chervetsova V, Novikov V (2013) Microbiological characteristics of sour-milk feed supplements and their influence on intestinal micro-biocenosis of piglets. Res J. of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sci 4:1404-1410.
dc.relation.referencesen2. Gao J, Gu F, Abdella N, Ruan H, He G (2012) Investigation on Culturable Microflora in Tibetan Kefir Grains from Different Areas of China. Journal of Food Science 77:425-433. doi: 10.1111/j.1750-3841.2012.02805.x
dc.relation.referencesen3. Prado M, Blandón L, Vandenberghe L, Rodrigues C, Castro G, Thomaz-Soccol V, Soccol C (2015) Milk kefir: composition, microbial cultures, biological activities, and related products. Frontiers in Microbiology, 6:1-10. doi: 10.3389/fmicb.2015.01177.
dc.relation.referencesen4. Jianzhong Z, Xiaoli L, Hanhu J, Mingsheng D (2009) Analysis of the microflora in Tibetan kefir grains using denaturing gradient gel electrophoresis. Food Microbiol.26:770–775. doi:10.1016/j.fm.2009.04.009
dc.relation.referencesen5. Kabak B, and Dobson A (2011). An introduction to the traditional fermented foods and beverages of Turkey. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 51:248–260. doi: 10.1080/10408390903569640
dc.relation.referencesen6. Altay F, Karbancıoglu-Güler F, Daskaya-Dikmen C, and Heperkan D (2013). Are view on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: microbiota, fermentation process and quality characteristics. Int. J.Food Microbiol. 167:44–56.doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2013.06.016
dc.identifier.citationenVichko O., Chervetsova V., Shved O., Novikov V. (2017) Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains». Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 130-131 [in English].
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.contributor.affiliationLviv Polytechnic National University
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage130
dc.citation.epage131
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Collection(s) :Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.