Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22124

Tytuł: Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains»
Authors: Vichko, Olena
Chervetsova, Veronika
Shved, Olga
Novikov, Volodymyr
Akcesoria: Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Lviv Polytechnic National University
Cytat: Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains» / Olena Vichko, Veronika Chervetsova, Olga Shved, Volodymyr Novikov // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 130–131. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description: Vichko O., Chervetsova V., Shved O., Novikov V. (2017) Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains». Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 130-131 [in English].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.681.2
Strony: 2
Zakres stron: 130-131
Główna strona: 130
Strona końcowa: 131
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22124
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Wykaz piśmiennictwa: 1. Vichko O, Chervetsova V, Novikov V (2013) Microbiological characteristics of sour-milk feed supplements and their influence on intestinal micro-biocenosis of piglets. Res J. of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sci 4:1404-1410.
2. Gao J, Gu F, Abdella N, Ruan H, He G (2012) Investigation on Culturable Microflora in Tibetan Kefir Grains from Different Areas of China. Journal of Food Science 77:425-433. doi: 10.1111/j.1750-3841.2012.02805.x
3. Prado M, Blandón L, Vandenberghe L, Rodrigues C, Castro G, Thomaz-Soccol V, Soccol C (2015) Milk kefir: composition, microbial cultures, biological activities, and related products. Frontiers in Microbiology, 6:1-10. doi: 10.3389/fmicb.2015.01177.
4. Jianzhong Z, Xiaoli L, Hanhu J, Mingsheng D (2009) Analysis of the microflora in Tibetan kefir grains using denaturing gradient gel electrophoresis. Food Microbiol.26:770–775. doi:10.1016/j.fm.2009.04.009
5. Kabak B, and Dobson A (2011). An introduction to the traditional fermented foods and beverages of Turkey. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 51:248–260. doi: 10.1080/10408390903569640
6. Altay F, Karbancıoglu-Güler F, Daskaya-Dikmen C, and Heperkan D (2013). Are view on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: microbiota, fermentation process and quality characteristics. Int. J.Food Microbiol. 167:44–56.doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2013.06.016
References: 1. Vichko O, Chervetsova V, Novikov V (2013) Microbiological characteristics of sour-milk feed supplements and their influence on intestinal micro-biocenosis of piglets. Res J. of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sci 4:1404-1410.
2. Gao J, Gu F, Abdella N, Ruan H, He G (2012) Investigation on Culturable Microflora in Tibetan Kefir Grains from Different Areas of China. Journal of Food Science 77:425-433. doi: 10.1111/j.1750-3841.2012.02805.x
3. Prado M, Blandón L, Vandenberghe L, Rodrigues C, Castro G, Thomaz-Soccol V, Soccol C (2015) Milk kefir: composition, microbial cultures, biological activities, and related products. Frontiers in Microbiology, 6:1-10. doi: 10.3389/fmicb.2015.01177.
4. Jianzhong Z, Xiaoli L, Hanhu J, Mingsheng D (2009) Analysis of the microflora in Tibetan kefir grains using denaturing gradient gel electrophoresis. Food Microbiol.26:770–775. doi:10.1016/j.fm.2009.04.009
5. Kabak B, and Dobson A (2011). An introduction to the traditional fermented foods and beverages of Turkey. Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 51:248–260. doi: 10.1080/10408390903569640
6. Altay F, Karbancıoglu-Güler F, Daskaya-Dikmen C, and Heperkan D (2013). Are view on traditional Turkish fermented non-alcoholic beverages: microbiota, fermentation process and quality characteristics. Int. J.Food Microbiol. 167:44–56.doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2013.06.016
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi