Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22105
Назва: | Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів |
Інші назви: | Comparative characteristics vortical dust and centrifugal dust collectors |
Автори: | Каспрук, Володимир Богданович Kaspruk, Volodymyr |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя |
Бібліографічний опис: | Каспрук В. Б. Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів / Володимир Каспрук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 104. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Kaspruk V. (2017) Porivnialna kharakterystyka vykhrovykh i vidtsentrovykh pylovlovliuvachiv [Comparative characteristics vortical dust and centrifugal dust collectors]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 104 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 628.511 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 104 |
Початкова сторінка: | 104 |
Кінцева сторінка: | 104 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22105 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104.pdf | 278,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104.djvu | 15,34 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104__COVER.jpg | 155,77 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.