Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22105
Full metadata record
| DC pole | Hodnota | Jazyk |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Каспрук, Володимир Богданович | |
| dc.contributor.author | Kaspruk, Volodymyr | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:39Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:39Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Каспрук В. Б. Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів / Володимир Каспрук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 104. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22105 | - |
| dc.format.extent | 104 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів | |
| dc.title.alternative | Comparative characteristics vortical dust and centrifugal dust collectors | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 628.511 | |
| dc.identifier.citationen | Kaspruk V. (2017) Porivnialna kharakterystyka vykhrovykh i vidtsentrovykh pylovlovliuvachiv [Comparative characteristics vortical dust and centrifugal dust collectors]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 104 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 104 | |
| dc.citation.epage | 104 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104.pdf | 278,91 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104.djvu | 15,34 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104__COVER.jpg | 155,77 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.