Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22105
Заглавие: | Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів |
Други Заглавия: | Comparative characteristics vortical dust and centrifugal dust collectors |
Автори: | Каспрук, Володимир Богданович Kaspruk, Volodymyr |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Каспрук В. Б. Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів / Володимир Каспрук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 104. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Kaspruk V. (2017) Porivnialna kharakterystyka vykhrovykh i vidtsentrovykh pylovlovliuvachiv [Comparative characteristics vortical dust and centrifugal dust collectors]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 104 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 |
Date of entry: | 28-Окт-2017 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 628.511 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 104 |
Start page: | 104 |
End page: | 104 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22105 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104.pdf | 278,91 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104.djvu | 15,34 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104__COVER.jpg | 155,77 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.