Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22105
| Tytuł: | Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів |
| Inne tytuły: | Comparative characteristics vortical dust and centrifugal dust collectors |
| Authors: | Каспрук, Володимир Богданович Kaspruk, Volodymyr |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Каспрук В. Б. Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів / Володимир Каспрук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 104. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Kaspruk V. (2017) Porivnialna kharakterystyka vykhrovykh i vidtsentrovykh pylovlovliuvachiv [Comparative characteristics vortical dust and centrifugal dust collectors]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 104 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 11-paź-2017 |
| Date of entry: | 28-paź-2017 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 628.511 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 104 |
| Główna strona: | 104 |
| Strona końcowa: | 104 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22105 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104.pdf | 278,91 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104.djvu | 15,34 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Kaspruk_V-Comparative_characteristics_104__COVER.jpg | 155,77 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi