Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22121
Назва: | Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo |
Інші назви: | Research of functional-technological properties of meat semi-semi-fabricates in conditions in vivo |
Автори: | Паска, Марія Маслійчук, Ольга Paska, Marija Masliichuk, Olga |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Паска М. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo / Марія Паска, Ольга Маслійчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 127–128. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description: | Paska M., Masliichuk O. (2017) Doslidzhennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei miasnykh posichenykh napivfabrykativ v umovakh in vivo [Research of functional-technological properties of meat semi-semi-fabricates in conditions in vivo]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 127-128 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 637.5 (075.8) |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 127-128 |
Початкова сторінка: | 127 |
Кінцева сторінка: | 128 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22121 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Перелік літератури: | 1. Косенко М.В. Токсикологічний контроль кормів та кормових добавок: Методичні рекомендації [Текст] / М.В. Косенко, І.Я. Коцюмбас, В.О. Величко та ін. // Львів: Тріада плюс. – 1999. – 118с. 2. Коцюмбас І.Я. Доклінічні дослідження ветеринарних лікарських засобів [Текст] / І.Я. Коцюмбас, О.Г. Малик, І.П. Патерега та ін.; За ред. І.Я. Коцюмбаса // Львів: Тріада плюс. – 2006. – 360 с |
References: | 1. Kosenko M.V. Toksykolohichnyi kontrol kormiv ta kormovykh dobavok: Metodychni rekomendatsii [Text], M.V. Kosenko, I.Ya. Kotsiumbas, V.O. Velychko and other, Lviv: Triada plius, 1999, 118p. 2. Kotsiumbas I.Ya. Doklinichni doslidzhennia veterynarnykh likarskykh zasobiv [Text], I.Ya. Kotsiumbas, O.H. Malyk, I.P. Patereha and other; ed. I.Ya. Kotsiumbasa, Lviv: Triada plius, 2006, 360 s |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.