Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22121

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаска, Марія
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга
dc.contributor.authorPaska, Marija
dc.contributor.authorMasliichuk, Olga
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:42Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:42Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationПаска М. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo / Марія Паска, Ольга Маслійчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 127–128. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22121-
dc.format.extent127-128
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleДослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo
dc.title.alternativeResearch of functional-technological properties of meat semi-semi-fabricates in conditions in vivo
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.5 (075.8)
dc.relation.references1. Косенко М.В. Токсикологічний контроль кормів та кормових добавок: Методичні рекомендації [Текст] / М.В. Косенко, І.Я. Коцюмбас, В.О. Величко та ін. // Львів: Тріада плюс. – 1999. – 118с.
dc.relation.references2. Коцюмбас І.Я. Доклінічні дослідження ветеринарних лікарських засобів [Текст] / І.Я. Коцюмбас, О.Г. Малик, І.П. Патерега та ін.; За ред. І.Я. Коцюмбаса // Львів: Тріада плюс. – 2006. – 360 с
dc.relation.referencesen1. Kosenko M.V. Toksykolohichnyi kontrol kormiv ta kormovykh dobavok: Metodychni rekomendatsii [Text], M.V. Kosenko, I.Ya. Kotsiumbas, V.O. Velychko and other, Lviv: Triada plius, 1999, 118p.
dc.relation.referencesen2. Kotsiumbas I.Ya. Doklinichni doslidzhennia veterynarnykh likarskykh zasobiv [Text], I.Ya. Kotsiumbas, O.H. Malyk, I.P. Patereha and other; ed. I.Ya. Kotsiumbasa, Lviv: Triada plius, 2006, 360 s
dc.identifier.citationenPaska M., Masliichuk O. (2017) Doslidzhennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei miasnykh posichenykh napivfabrykativ v umovakh in vivo [Research of functional-technological properties of meat semi-semi-fabricates in conditions in vivo]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 127-128 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage127
dc.citation.epage128
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.