Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22121
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | |
dc.contributor.author | Paska, Marija | |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olga | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:42Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Паска М. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo / Марія Паска, Ольга Маслійчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 127–128. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22121 | - |
dc.format.extent | 127-128 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo | |
dc.title.alternative | Research of functional-technological properties of meat semi-semi-fabricates in conditions in vivo | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.5 (075.8) | |
dc.relation.references | 1. Косенко М.В. Токсикологічний контроль кормів та кормових добавок: Методичні рекомендації [Текст] / М.В. Косенко, І.Я. Коцюмбас, В.О. Величко та ін. // Львів: Тріада плюс. – 1999. – 118с. | |
dc.relation.references | 2. Коцюмбас І.Я. Доклінічні дослідження ветеринарних лікарських засобів [Текст] / І.Я. Коцюмбас, О.Г. Малик, І.П. Патерега та ін.; За ред. І.Я. Коцюмбаса // Львів: Тріада плюс. – 2006. – 360 с | |
dc.relation.referencesen | 1. Kosenko M.V. Toksykolohichnyi kontrol kormiv ta kormovykh dobavok: Metodychni rekomendatsii [Text], M.V. Kosenko, I.Ya. Kotsiumbas, V.O. Velychko and other, Lviv: Triada plius, 1999, 118p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kotsiumbas I.Ya. Doklinichni doslidzhennia veterynarnykh likarskykh zasobiv [Text], I.Ya. Kotsiumbas, O.H. Malyk, I.P. Patereha and other; ed. I.Ya. Kotsiumbasa, Lviv: Triada plius, 2006, 360 s | |
dc.identifier.citationen | Paska M., Masliichuk O. (2017) Doslidzhennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei miasnykh posichenykh napivfabrykativ v umovakh in vivo [Research of functional-technological properties of meat semi-semi-fabricates in conditions in vivo]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 127-128 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 127 | |
dc.citation.epage | 128 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.