Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22121

Назва: Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo
Інші назви: Research of functional-technological properties of meat semi-semi-fabricates in conditions in vivo
Автори: Паска, Марія
Маслійчук, Ольга
Paska, Marija
Masliichuk, Olga
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Бібліографічний опис: Паска М. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo / Марія Паска, Ольга Маслійчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 127–128. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description: Paska M., Masliichuk O. (2017) Doslidzhennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei miasnykh posichenykh napivfabrykativ v umovakh in vivo [Research of functional-technological properties of meat semi-semi-fabricates in conditions in vivo]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 127-128 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 637.5 (075.8)
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 127-128
Початкова сторінка: 127
Кінцева сторінка: 128
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22121
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Косенко М.В. Токсикологічний контроль кормів та кормових добавок: Методичні рекомендації [Текст] / М.В. Косенко, І.Я. Коцюмбас, В.О. Величко та ін. // Львів: Тріада плюс. – 1999. – 118с.
2. Коцюмбас І.Я. Доклінічні дослідження ветеринарних лікарських засобів [Текст] / І.Я. Коцюмбас, О.Г. Малик, І.П. Патерега та ін.; За ред. І.Я. Коцюмбаса // Львів: Тріада плюс. – 2006. – 360 с
References: 1. Kosenko M.V. Toksykolohichnyi kontrol kormiv ta kormovykh dobavok: Metodychni rekomendatsii [Text], M.V. Kosenko, I.Ya. Kotsiumbas, V.O. Velychko and other, Lviv: Triada plius, 1999, 118p.
2. Kotsiumbas I.Ya. Doklinichni doslidzhennia veterynarnykh likarskykh zasobiv [Text], I.Ya. Kotsiumbas, O.H. Malyk, I.P. Patereha and other; ed. I.Ya. Kotsiumbasa, Lviv: Triada plius, 2006, 360 s
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.