Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083
| Title: | Визначення засобу подовшення зберігання католіту |
| Other Titles: | Determination of the means of lengthening the catholyte's storage |
| Authors: | Волосянко, Олена Вікторівна Грищук, Валерій Павлович |
| Affiliation: | Національний університет біоресурсів і природокористування України Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, Україна ПП «Жива вода», Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Волосянко О. В. Визначення засобу подовшення зберігання католіту / Олена Вікторівна Волосянко, Валерій Павлович Грищук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Volosianko O. V., Hrishchuk V. P. (2017) Vyznachennia zasobu podovshennia zberihannia katolitu [Determination of the means of lengthening the catholyte's storage]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 76-77 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 76-77 |
| Start page: | 76 |
| End page: | 77 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77.pdf | 423,55 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77.djvu | 22,17 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77__COVER.jpg | 184,12 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!