このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083
| タイトル: | Визначення засобу подовшення зберігання католіту |
| その他のタイトル: | Determination of the means of lengthening the catholyte's storage |
| 著者: | Волосянко, Олена Вікторівна Грищук, Валерій Павлович |
| Affiliation: | Національний університет біоресурсів і природокористування України Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, Україна ПП «Жива вода», Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Волосянко О. В. Визначення засобу подовшення зберігання католіту / Олена Вікторівна Волосянко, Валерій Павлович Грищук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Volosianko O. V., Hrishchuk V. P. (2017) Vyznachennia zasobu podovshennia zberihannia katolitu [Determination of the means of lengthening the catholyte's storage]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 76-77 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 11-10月-2017 |
| Date of entry: | 28-10月-2017 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 76-77 |
| Start page: | 76 |
| End page: | 77 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77.pdf | 423,55 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77.djvu | 22,17 kB | DjVu | 見る/開く | |
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77__COVER.jpg | 184,12 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。