Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Волосянко, Олена Вікторівна | |
| dc.contributor.author | Грищук, Валерій Павлович | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:32Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:32Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Волосянко О. В. Визначення засобу подовшення зберігання католіту / Олена Вікторівна Волосянко, Валерій Павлович Грищук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083 | - |
| dc.format.extent | 76-77 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Визначення засобу подовшення зберігання католіту | |
| dc.title.alternative | Determination of the means of lengthening the catholyte's storage | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 664 | |
| dc.identifier.citationen | Volosianko O. V., Hrishchuk V. P. (2017) Vyznachennia zasobu podovshennia zberihannia katolitu [Determination of the means of lengthening the catholyte's storage]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 76-77 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Національний університет біоресурсів і природокористування України | |
| dc.contributor.affiliation | Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | ПП «Жива вода», Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 76 | |
| dc.citation.epage | 77 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77.pdf | 423,55 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77.djvu | 22,17 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77__COVER.jpg | 184,12 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!