このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волосянко, Олена Вікторівна | |
dc.contributor.author | Грищук, Валерій Павлович | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:32Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:32Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Волосянко О. В. Визначення засобу подовшення зберігання католіту / Олена Вікторівна Волосянко, Валерій Павлович Грищук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083 | - |
dc.format.extent | 76-77 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Визначення засобу подовшення зберігання католіту | |
dc.title.alternative | Determination of the means of lengthening the catholyte's storage | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Volosianko O. V., Hrishchuk V. P. (2017) Vyznachennia zasobu podovshennia zberihannia katolitu [Determination of the means of lengthening the catholyte's storage]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 76-77 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет біоресурсів і природокористування України | |
dc.contributor.affiliation | Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, Україна | |
dc.contributor.affiliation | ПП «Жива вода», Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 76 | |
dc.citation.epage | 77 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77.pdf | 423,55 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77.djvu | 22,17 kB | DjVu | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Volosianko_O_V-Determination_of_the_76-77__COVER.jpg | 184,12 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。