Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083

Títol: Визначення засобу подовшення зберігання католіту
Altres títols: Determination of the means of lengthening the catholyte's storage
Autor: Волосянко, Олена Вікторівна
Грищук, Валерій Павлович
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, Україна
ПП «Жива вода», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Волосянко О. В. Визначення засобу подовшення зберігання католіту / Олена Вікторівна Волосянко, Валерій Павлович Грищук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 76–77. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Volosianko O. V., Hrishchuk V. P. (2017) Vyznachennia zasobu podovshennia zberihannia katolitu [Determination of the means of lengthening the catholyte's storage]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 76-77 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data de publicació: 11-d’o-2017
Date of entry: 28-d’o-2017
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 76-77
Start page: 76
End page: 77
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22083
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.