Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22137
 
| Заглавие: | Безпечність молока сирого за вмістом нітратів | 
| Други Заглавия: | Safety of milk cream in composition of nitrates | 
| Автори: | Писків, Світлана Кухтин, Микола Дмитрович Pyskiv, Svitlana Kuhtyn, Mykola | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Писків С. Безпечність молока сирого за вмістом нітратів / Світлана Писків, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 151. — (Харчова хімія і біотехнологія). | 
| Bibliographic description (International): | Pyskiv S., Kuhtyn M. (2017) Bezpechnist moloka syroho za vmistom nitrativ [Safety of milk cream in composition of nitrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 151 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 | 
| Date of entry: | 28-Окт-2017 | 
| Издател: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 637.3.07 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 151 | 
| Start page: | 151 | 
| End page: | 151 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22137 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151.pdf | 445,85 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151.djvu | 54,28 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151__COVER.jpg | 182,15 kB | JPEG | Изглед/Отваряне | 
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
