Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22137
Tytuł: | Безпечність молока сирого за вмістом нітратів |
Inne tytuły: | Safety of milk cream in composition of nitrates |
Authors: | Писків, Світлана Кухтин, Микола Дмитрович Pyskiv, Svitlana Kuhtyn, Mykola |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Писків С. Безпечність молока сирого за вмістом нітратів / Світлана Писків, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 151. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Pyskiv S., Kuhtyn M. (2017) Bezpechnist moloka syroho za vmistom nitrativ [Safety of milk cream in composition of nitrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 151 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.3.07 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 151 |
Główna strona: | 151 |
Strona końcowa: | 151 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22137 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151.pdf | 445,85 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151.djvu | 54,28 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151__COVER.jpg | 182,15 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi