Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22137
Başlık: | Безпечність молока сирого за вмістом нітратів |
Diğer Başlıklar: | Safety of milk cream in composition of nitrates |
Yazarlar: | Писків, Світлана Кухтин, Микола Дмитрович Pyskiv, Svitlana Kuhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Писків С. Безпечність молока сирого за вмістом нітратів / Світлана Писків, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 151. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Pyskiv S., Kuhtyn M. (2017) Bezpechnist moloka syroho za vmistom nitrativ [Safety of milk cream in composition of nitrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 151 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Yayın Tarihi: | 11-Eki-2017 |
Date of entry: | 28-Eki-2017 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.3.07 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 151 |
Start page: | 151 |
End page: | 151 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22137 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151.pdf | 445,85 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151.djvu | 54,28 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPHNP_2017_Pyskiv_S-Safety_of_milk_cream_in_composition_151__COVER.jpg | 182,15 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.