Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096

Назва: Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні
Інші назви: Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen
Автори: Павлович, Марія
Покотило, Олег
Кравчук, Лариса
Pavlovich, Mariya
Pokotylo, Oleg
Kravchuk, Larysa
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна
Бібліографічний опис: Павлович М. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні / Марія Павлович, Олег Покотило, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Pavlovich M., Pokotylo O., Kravchuk L. (2017) Zmina rN i OVP u fruktovykh sokakh pry okholodzhenni ta zamorozhuvanni [Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 94 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 94
Початкова сторінка: 94
Кінцева сторінка: 94
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.