Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118
Назва: | Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів |
Інші назви: | Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni |
Автори: | Карпик, Г. В. Юрчак, В. Г. Karpyk, Galyna Yurchak, Vira |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Карпик Г. В. Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 121–122. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description: | Karpyk G., Yurchak V. (2017) Zabezpechennia dobovoi potreby liudyny v osnovnykh nutriientakh ta kharchovykh voloknakh pry spozhyvanni zbahachenykh makaronnykh vyrobiv [Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 121-122 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 664.6 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 121-122 |
Початкова сторінка: | 121 |
Кінцева сторінка: | 122 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122.pdf | 507,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122.djvu | 27,02 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122__COVER.jpg | 166,58 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.