Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118
Title: | Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів |
Other Titles: | Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni |
Authors: | Карпик, Г. В. Юрчак, В. Г. Karpyk, Galyna Yurchak, Vira |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 121–122. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Karpyk G., Yurchak V. (2017) Zabezpechennia dobovoi potreby liudyny v osnovnykh nutriientakh ta kharchovykh voloknakh pry spozhyvanni zbahachenykh makaronnykh vyrobiv [Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 121-122 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-十月-2017 |
Date of entry: | 28-十月-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.6 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 121-122 |
Start page: | 121 |
End page: | 122 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122.pdf | 507,75 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122.djvu | 27,02 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122__COVER.jpg | 166,58 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.