Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118

Tytuł: Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів
Inne tytuły: Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni
Authors: Карпик, Г. В.
Юрчак, В. Г.
Karpyk, Galyna
Yurchak, Vira
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 121–122. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Karpyk G., Yurchak V. (2017) Zabezpechennia dobovoi potreby liudyny v osnovnykh nutriientakh ta kharchovykh voloknakh pry spozhyvanni zbahachenykh makaronnykh vyrobiv [Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 121-122 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.6
Strony: 2
Zakres stron: 121-122
Główna strona: 121
Strona końcowa: 122
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi