กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118

ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.authorКарпик, Г. В.
dc.contributor.authorЮрчак, В. Г.
dc.contributor.authorKarpyk, Galyna
dc.contributor.authorYurchak, Vira
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:41Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:41Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationКарпик Г. В. Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 121–122. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118-
dc.format.extent121-122
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleЗабезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів
dc.title.alternativeProviding of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.6
dc.identifier.citationenKarpyk G., Yurchak V. (2017) Zabezpechennia dobovoi potreby liudyny v osnovnykh nutriientakh ta kharchovykh voloknakh pry spozhyvanni zbahachenykh makaronnykh vyrobiv [Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 121-122 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage121
dc.citation.epage122
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122.pdf507,75 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122.djvu27,02 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122__COVER.jpg166,58 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น