Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118

ชื่อเรื่อง: Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni
ผู้แต่ง: Карпик, Г. В.
Юрчак, В. Г.
Karpyk, Galyna
Yurchak, Vira
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів / Г. В. Карпик, В. Г. Юрчак // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 121–122. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Karpyk G., Yurchak V. (2017) Zabezpechennia dobovoi potreby liudyny v osnovnykh nutriientakh ta kharchovykh voloknakh pry spozhyvanni zbahachenykh makaronnykh vyrobiv [Providing of daily human needs in nutrients when consuming enriched macaroni]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 121-122 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664.6
Number of pages: 2
Page range: 121-122
Start page: 121
End page: 122
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22118
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122.pdf507,75 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122.djvu27,02 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Karpyk_G-Providing_of_daily_human_121-122__COVER.jpg166,58 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น