Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22130
Назва: | Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи |
Інші назви: | Genetically modified organisms. Problems and prospects |
Автори: | Грицик, Андрій Романович Стасів, Тетяна Геннадіївна Grytsyk, Andrey Stasiv, Tetiana |
Приналежність: | Івано-Франківський національний медичний університет |
Бібліографічний опис: | Грицик А. Р. Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи / Андрій Романович Грицик, Тетяна Геннадіївна Стасів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 142. — (Харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Grytsyk A., Stasiv T. (2017) Henetychno modyfikovani orhanizmy. Problemy ta perspektyvy [Genetically modified organisms. Problems and prospects]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 142 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 575 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 142 |
Початкова сторінка: | 142 |
Кінцева сторінка: | 142 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22130 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142.pdf | 305,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142.djvu | 18,36 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142__COVER.jpg | 183,49 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.