Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22130

Titel: Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи
Övriga titlar: Genetically modified organisms. Problems and prospects
Författare: Грицик, Андрій Романович
Стасів, Тетяна Геннадіївна
Grytsyk, Andrey
Stasiv, Tetiana
Affiliation: Івано-Франківський національний медичний університет
Bibliographic description (Ukraine): Грицик А. Р. Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи / Андрій Романович Грицик, Тетяна Геннадіївна Стасів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 142. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Grytsyk A., Stasiv T. (2017) Henetychno modyfikovani orhanizmy. Problemy ta perspektyvy [Genetically modified organisms. Problems and prospects]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 142 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 575
Number of pages: 1
Page range: 142
Start page: 142
End page: 142
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22130
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.