Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22130
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грицик, Андрій Романович | |
dc.contributor.author | Стасів, Тетяна Геннадіївна | |
dc.contributor.author | Grytsyk, Andrey | |
dc.contributor.author | Stasiv, Tetiana | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:44Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:44Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Грицик А. Р. Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи / Андрій Романович Грицик, Тетяна Геннадіївна Стасів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 142. — (Харчова хімія і біотехнологія). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22130 | - |
dc.format.extent | 142 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи | |
dc.title.alternative | Genetically modified organisms. Problems and prospects | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 575 | |
dc.identifier.citationen | Grytsyk A., Stasiv T. (2017) Henetychno modyfikovani orhanizmy. Problemy ta perspektyvy [Genetically modified organisms. Problems and prospects]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 142 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Івано-Франківський національний медичний університет | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 142 | |
dc.citation.epage | 142 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142.pdf | 305,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142.djvu | 18,36 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142__COVER.jpg | 183,49 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.