霂瑞霂��撘����迨��辣:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22130
| Title: | Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи | 
| Other Titles: | Genetically modified organisms. Problems and prospects | 
| Authors: | Грицик, Андрій Романович Стасів, Тетяна Геннадіївна Grytsyk, Andrey Stasiv, Tetiana  | 
| Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Грицик А. Р. Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи / Андрій Романович Грицик, Тетяна Геннадіївна Стасів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 142. — (Харчова хімія і біотехнологія). | 
| Bibliographic description (International): | Grytsyk A., Stasiv T. (2017) Henetychno modyfikovani orhanizmy. Problemy ta perspektyvy [Genetically modified organisms. Problems and prospects]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 142 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"  | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 11-十月-2017 | 
| Date of entry: | 28-十月-2017 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017  | 
| UDC: | 575 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 142 | 
| Start page: | 142 | 
| End page: | 142 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22130 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| �蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142.pdf | 305,42 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142.djvu | 18,36 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Grytsyk_A-Genetically_modified_organisms_142__COVER.jpg | 183,49 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� | 
�DSpace銝剜�������★��������雿��.