Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092

Назва: Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст
Інші назви: Prospects for the use of milk in acidic past technology
Автори: Ющенко, Наталія
Кузьмик, Ульяна
Миколів, Іван
Yushchenko, Nataliya
Kuzmyk, Ulyana
Mukoliv, Ivan
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Ющенко Н. Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст / Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик, Іван Миколів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 87–88. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Yushchenko N., Kuzmyk U., Mukoliv I. (2017) Perspektyvy vykorystannia zlakovykh u tekhnolohii kyslomolochnykh past [Prospects for the use of milk in acidic past technology]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 87-88 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 637.146
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 87-88
Початкова сторінка: 87
Кінцева сторінка: 88
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.