Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22114

Назва: Використання насіння льону в харчовій промисловості
Інші назви: Use of lumin seeds in the food industry
Автори: Лялик, Анастасія
Бейко, Людмила
Юрій, Федорів
Ярослав, Фрей
Lialyk, Anastasiia
Beyko, Ludmila
Yurii, Fedoriv
Yaroslav, Frei
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Використання насіння льону в харчовій промисловості / Анастасія Лялик, Людмила Бейко, Федорів Юрій, Фрей Ярослав // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 116. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description: Lialyk A., Beyko L., Yurii F., Yaroslav F. (2017) Vykorystannia nasinnia lonu v kharchovii promyslovosti [Use of lumin seeds in the food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 116 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664. 00
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 116
Початкова сторінка: 116
Кінцева сторінка: 116
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22114
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.