Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068

Назва: Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности
Інші назви: Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry
Автори: Talanova, Irina
Таланова, Ирина
Приналежність: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Бібліографічний опис: Таланова И. Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности / Ирина Таланова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 51–52. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description: Talanova I. (2017) Bukhhalterskii uchet i kontrol formirovaniia sobstvennykh istochnikov finansirovaniia v orhanizatsiiakh pishchevoi promyshlennosti [Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 51-52 [in Russian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 657.6
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 51-52
Початкова сторінка: 51
Кінцева сторінка: 52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.