Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068
Назва: | Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности |
Інші назви: | Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry |
Автори: | Talanova, Irina Таланова, Ирина |
Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Таланова И. Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности / Ирина Таланова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 51–52. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Talanova I. (2017) Bukhhalterskii uchet i kontrol formirovaniia sobstvennykh istochnikov finansirovaniia v orhanizatsiiakh pishchevoi promyshlennosti [Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 51-52 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 657.6 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 51-52 |
Початкова сторінка: | 51 |
Кінцева сторінка: | 52 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Talanova_I-Accounting_and_control_of_51-52.pdf | 450,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Talanova_I-Accounting_and_control_of_51-52.djvu | 24,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Talanova_I-Accounting_and_control_of_51-52__COVER.jpg | 167,5 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.