Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068

Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorTalanova, Irina
dc.contributor.authorТаланова, Ирина
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:28Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:28Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationТаланова И. Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности / Ирина Таланова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 51–52. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068-
dc.format.extent51-52
dc.language.isoru
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleБухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности
dc.title.alternativeAccounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc657.6
dc.identifier.citationenTalanova I. (2017) Bukhhalterskii uchet i kontrol formirovaniia sobstvennykh istochnikov finansirovaniia v orhanizatsiiakh pishchevoi promyshlennosti [Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 51-52 [in Russian].
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage51
dc.citation.epage52
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Показва се в Колекции:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.