Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068

Tytuł: Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности
Inne tytuły: Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry
Authors: Talanova, Irina
Таланова, Ирина
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Таланова И. Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности / Ирина Таланова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 51–52. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Talanova I. (2017) Bukhhalterskii uchet i kontrol formirovaniia sobstvennykh istochnikov finansirovaniia v orhanizatsiiakh pishchevoi promyshlennosti [Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 51-52 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 657.6
Strony: 2
Zakres stron: 51-52
Główna strona: 51
Strona końcowa: 52
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi