Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068

Título : Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности
Otros títulos : Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry
Autor : Talanova, Irina
Таланова, Ирина
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Таланова И. Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности / Ирина Таланова // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 51–52. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Talanova I. (2017) Bukhhalterskii uchet i kontrol formirovaniia sobstvennykh istochnikov finansirovaniia v orhanizatsiiakh pishchevoi promyshlennosti [Accounting and control of formation of own sources of financing in organizations of food industry]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 51-52 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Fecha de publicación : 11-oct-2017
Date of entry: 28-oct-2017
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 657.6
Number of pages: 2
Page range: 51-52
Start page: 51
End page: 52
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22068
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.