Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22057

Назва: Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівки
Інші назви: Effectivenss of detergents for dairy equipment on microbial biofilms
Автори: Кухтин, Микола Дмитрович
Лайтер-Москалюк, Світлана
Решетник, Антоніна
Kukhtyn, Mykola
Layter-Moskalyuk, Svitlana
Reshetnik, Antonina
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
Подільський державний аграрно-технічний університет, м. Камянець-Подільський, Україна
Бібліографічний опис: Кухтин М. Д. Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівки / Микола Кухтин, Світлана Лайтер-Москалюк, Антоніна Решетник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 33–34. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Kukhtyn M., Layter-Moskalyuk S., Reshetnik A. (2017) Efektyvnist myino-dezynfikuiuchykh zasobiv dlia molochnoho obladnannia na mikrobni bioplivky [Effectivenss of detergents for dairy equipment on microbial biofilms]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 33-34 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 613.287
637.116
614.484
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 33-34
Початкова сторінка: 33
Кінцева сторінка: 34
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22057
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Кухтин М.Д. Концепція розробки та застосування нормативів для виробництва сирого молока ґатунку „екстра” за вмістом мікроорганізмів. /М.Д. Кухтин – , 2010. – Ветеринарна медицина України. – С. 42 – 43.
2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus” / M. Kukhtyn, О. Vichko, O. Berhilevych, Y. Horyuk and V. Horyuk // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. − November – December 2016. − № 7 (6). − P. 1266 − 1272.
3. Формування мікробних біоплівок на поверхнях різних матеріалів мікроорганізмами, які виділені з технологічного устаткування / М.Д. Кухтин, Ю.Б. Перкій, Н.В. Крушельницька // Ветеринарна біотехнологія, 2013. – Випуск, 22. – С. 292 – 297.
References: 1. Kukhtyn M.D. Kontseptsiia rozrobky ta zastosuvannia normatyviv dlia vyrobnytstva syroho moloka gatunku "ekstra" za vmistom mikroorhanizmiv. /M.D. Kukhtyn – , 2010, Veterynarna medytsyna Ukrainy, P. 42 – 43.
2. Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of "Lactomyces tibeticus", M. Kukhtyn, O. Vichko, O. Berhilevych, Y. Horyuk and V. Horyuk, Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. − November – December 2016. − No 7 (6). − P. 1266 − 1272.
3. Formuvannia mikrobnykh bioplivok na poverkhniakh riznykh materialiv mikroorhanizmamy, yaki vydileni z tekhnolohichnoho ustatkuvannia, M.D. Kukhtyn, Yu.B. Perkii, N.V. Krushelnytska, Veterynarna biotekhnolohiia, 2013, Vypusk, 22, P. 292 – 297.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.