Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22102
| Titulua: | Консервування десертних овочів |
| Beste titulu batzuk: | Canning dessert vegetables |
| Egilea: | Третяк, Христина Бейко, Людмила Лялик, Анастасія Tretiak, Ch. Beyco, L. Lialyk, A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Третяк Х. Консервування десертних овочів / Христина Третяк, Людмила Бейко, Анастасія Лялик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Tretiak Ch., Beyco L., Lialyk A. (2017) Konservuvannia desertnykh ovochiv [Canning dessert vegetables]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 100 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Gordailuaren-data: | 11-Oct-2017 |
| Date of entry: | 28-Oct-2017 |
| Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664.8/.9 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 100 |
| Start page: | 100 |
| End page: | 100 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22102 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| References (Ukraine): | 1. Дейнеко Л.В. Розвиток харчової промисловості України в умовах ринкових перетворень (проблеми теорії та практики) / Л.В. Дейнеко. – К. : Знання, 2006. –- 331 с. 2. Кононков П.Ф., Бунин М.С., Кононкова С.Н. Новые овощные растения. – Изд-во: «Россель- хозиздат». – 1983. – С. 64. 3. Слюсаревская И.В. Ботаническое описание, морфологический состав и товароведно-технологическая оценка артишоков // Пищевая промышленность, 2014. – № 10, – С. 30 – 3. |
| References (International): | 1. Deineko L.V. Rozvytok kharchovoi promyslovosti Ukrainy v umovakh rynkovykh peretvoren (problemy teorii ta praktyky), L.V. Deineko, K. : Znannia, 2006, 331 p. 2. Kononkov P.F., Bunin M.S., Kononkova S.N. Novye ovoshchnye rasteniia, Izd-vo: "Rossel- khozizdat", 1983, P. 64. 3. Sliusarevskaia I.V. Botanicheskoe opisanie, morfolohicheskii sostav i tovarovedno-tekhnolohicheskaia otsenka artishokov, Pishchevaia promyshlennost, 2014, No 10, P. 30 – 3. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Tretiak_Ch-Canning_dessert_vegetables_100.pdf | 279,11 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| SPHNP_2017_Tretiak_Ch-Canning_dessert_vegetables_100.djvu | 16,04 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| SPHNP_2017_Tretiak_Ch-Canning_dessert_vegetables_100__COVER.jpg | 177,65 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.