Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22102
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Третяк, Христина | |
dc.contributor.author | Бейко, Людмила | |
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія | |
dc.contributor.author | Tretiak, Ch. | |
dc.contributor.author | Beyco, L. | |
dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:37Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:37Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Третяк Х. Консервування десертних овочів / Христина Третяк, Людмила Бейко, Анастасія Лялик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22102 | - |
dc.format.extent | 100 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Консервування десертних овочів | |
dc.title.alternative | Canning dessert vegetables | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8/.9 | |
dc.relation.references | 1. Дейнеко Л.В. Розвиток харчової промисловості України в умовах ринкових перетворень (проблеми теорії та практики) / Л.В. Дейнеко. – К. : Знання, 2006. –- 331 с. | |
dc.relation.references | 2. Кононков П.Ф., Бунин М.С., Кононкова С.Н. Новые овощные растения. – Изд-во: «Россель- хозиздат». – 1983. – С. 64. | |
dc.relation.references | 3. Слюсаревская И.В. Ботаническое описание, морфологический состав и товароведно-технологическая оценка артишоков // Пищевая промышленность, 2014. – № 10, – С. 30 – 3. | |
dc.relation.referencesen | 1. Deineko L.V. Rozvytok kharchovoi promyslovosti Ukrainy v umovakh rynkovykh peretvoren (problemy teorii ta praktyky), L.V. Deineko, K. : Znannia, 2006, 331 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Kononkov P.F., Bunin M.S., Kononkova S.N. Novye ovoshchnye rasteniia, Izd-vo: "Rossel- khozizdat", 1983, P. 64. | |
dc.relation.referencesen | 3. Sliusarevskaia I.V. Botanicheskoe opisanie, morfolohicheskii sostav i tovarovedno-tekhnolohicheskaia otsenka artishokov, Pishchevaia promyshlennost, 2014, No 10, P. 30 – 3. | |
dc.identifier.citationen | Tretiak Ch., Beyco L., Lialyk A. (2017) Konservuvannia desertnykh ovochiv [Canning dessert vegetables]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 100 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 100 | |
dc.citation.epage | 100 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Tretiak_Ch-Canning_dessert_vegetables_100.pdf | 279,11 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Tretiak_Ch-Canning_dessert_vegetables_100.djvu | 16,04 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Tretiak_Ch-Canning_dessert_vegetables_100__COVER.jpg | 177,65 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.