Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22102

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorТретяк, Христина
dc.contributor.authorБейко, Людмила
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія
dc.contributor.authorTretiak, Ch.
dc.contributor.authorBeyco, L.
dc.contributor.authorLialyk, A.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:37Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:37Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationТретяк Х. Консервування десертних овочів / Христина Третяк, Людмила Бейко, Анастасія Лялик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22102-
dc.format.extent100
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleКонсервування десертних овочів
dc.title.alternativeCanning dessert vegetables
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8/.9
dc.relation.references1. Дейнеко Л.В. Розвиток харчової промисловості України в умовах ринкових перетворень (проблеми теорії та практики) / Л.В. Дейнеко. – К. : Знання, 2006. –- 331 с.
dc.relation.references2. Кононков П.Ф., Бунин М.С., Кононкова С.Н. Новые овощные растения. – Изд-во: «Россель- хозиздат». – 1983. – С. 64.
dc.relation.references3. Слюсаревская И.В. Ботаническое описание, морфологический состав и товароведно-технологическая оценка артишоков // Пищевая промышленность, 2014. – № 10, – С. 30 – 3.
dc.relation.referencesen1. Deineko L.V. Rozvytok kharchovoi promyslovosti Ukrainy v umovakh rynkovykh peretvoren (problemy teorii ta praktyky), L.V. Deineko, K. : Znannia, 2006, 331 p.
dc.relation.referencesen2. Kononkov P.F., Bunin M.S., Kononkova S.N. Novye ovoshchnye rasteniia, Izd-vo: "Rossel- khozizdat", 1983, P. 64.
dc.relation.referencesen3. Sliusarevskaia I.V. Botanicheskoe opisanie, morfolohicheskii sostav i tovarovedno-tekhnolohicheskaia otsenka artishokov, Pishchevaia promyshlennost, 2014, No 10, P. 30 – 3.
dc.identifier.citationenTretiak Ch., Beyco L., Lialyk A. (2017) Konservuvannia desertnykh ovochiv [Canning dessert vegetables]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 100 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage100
dc.citation.epage100
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.