Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22100

Title: Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів
Other Titles: Utilization of bioorganic waste as a precision for the formation of qualitative secondary raw material from solid waste
Authors: Стручок, В.
Стручок, О.
Struchok, V.
Struchok, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Стручок В. Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів / В. Стручок, О. Стручок // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 14. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Struchok V., Struchok O. (2017) Utylizatsiia bioorhanichnykh vidkhodiv yak peredumova utvorennia yakisnoi vtorynnoi syrovyny z tverdykh pobutovykh vidkhodiv [Utilization of bioorganic waste as a precision for the formation of qualitative secondary raw material from solid waste]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 14 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-Oct-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 14
Start page: 14
End page: 14
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22100
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.