Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22100

Tytuł: Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів
Inne tytuły: Utilization of bioorganic waste as a precision for the formation of qualitative secondary raw material from solid waste
Authors: Стручок, Володимир Сергійович
Стручок, О.
Struchok, V.
Struchok, O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Стручок В. Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів / В. Стручок, О. Стручок // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 14. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Struchok V., Struchok O. (2017) Utylizatsiia bioorhanichnykh vidkhodiv yak peredumova utvorennia yakisnoi vtorynnoi syrovyny z tverdykh pobutovykh vidkhodiv [Utilization of bioorganic waste as a precision for the formation of qualitative secondary raw material from solid waste]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 14 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Strony: 1
Zakres stron: 14
Główna strona: 14
Strona końcowa: 14
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22100
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi