Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22100

Назва: Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів
Інші назви: Utilization of bioorganic waste as a precision for the formation of qualitative secondary raw material from solid waste
Автори: Стручок, Володимир Сергійович
Стручок, О.
Struchok, V.
Struchok, O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Стручок В. Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів / В. Стручок, О. Стручок // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 14. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Struchok V., Struchok O. (2017) Utylizatsiia bioorhanichnykh vidkhodiv yak peredumova utvorennia yakisnoi vtorynnoi syrovyny z tverdykh pobutovykh vidkhodiv [Utilization of bioorganic waste as a precision for the formation of qualitative secondary raw material from solid waste]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 14 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 14
Початкова сторінка: 14
Кінцева сторінка: 14
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22100
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.