Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084
| Název: | Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи |
| Další názvy: | Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain |
| Autoři: | Galdova, M. Kononkou, A. Галдова, М. Н. Кононков, А. Ю. |
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Галдова М. Н. Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи / М. Н. Галдова, А. Ю. Кононков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 78. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Galdova M., Kononkou A. (2017) Issledovanie fiziko-khimicheskikh izmenenii pri prorashchivanii zerna rzhi [Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 78 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Datum vydání: | 11-říj-2017 |
| Date of entry: | 28-říj-2017 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 663.031 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 78 |
| Start page: | 78 |
| End page: | 78 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78.pdf | 281,37 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78.djvu | 16,87 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78__COVER.jpg | 153,54 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.