Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084

Tytuł: Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи
Inne tytuły: Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain
Authors: Galdova, M.
Kononkou, A.
Галдова, М. Н.
Кононков, А. Ю.
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Галдова М. Н. Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи / М. Н. Галдова, А. Ю. Кононков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 78. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Galdova M., Kononkou A. (2017) Issledovanie fiziko-khimicheskikh izmenenii pri prorashchivanii zerna rzhi [Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 78 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 663.031
Strony: 1
Zakres stron: 78
Główna strona: 78
Strona końcowa: 78
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.