Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084
Tytuł: | Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи |
Inne tytuły: | Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain |
Authors: | Galdova, M. Kononkou, A. Галдова, М. Н. Кононков, А. Ю. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Галдова М. Н. Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи / М. Н. Галдова, А. Ю. Кононков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 78. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Galdova M., Kononkou A. (2017) Issledovanie fiziko-khimicheskikh izmenenii pri prorashchivanii zerna rzhi [Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 78 [in Russian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 663.031 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 78 |
Główna strona: | 78 |
Strona końcowa: | 78 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78.pdf | 281,37 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78.djvu | 16,87 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78__COVER.jpg | 153,54 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.