Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084
Titulua: | Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи |
Beste titulu batzuk: | Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain |
Egilea: | Galdova, M. Kononkou, A. Галдова, М. Н. Кононков, А. Ю. |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Галдова М. Н. Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи / М. Н. Галдова, А. Ю. Кононков // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 78. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Galdova M., Kononkou A. (2017) Issledovanie fiziko-khimicheskikh izmenenii pri prorashchivanii zerna rzhi [Investigation of physicochemical changes during germination of rye grain]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 78 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 11-Oct-2017 |
Date of entry: | 28-Oct-2017 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 663.031 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 78 |
Start page: | 78 |
End page: | 78 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22084 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78.pdf | 281,37 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78.djvu | 16,87 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Galdova_M-Investigation_of_physicochemical_78__COVER.jpg | 153,54 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.