Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22104

Назва: Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформації
Інші назви: The influense of roll construction on the regularity of the deformation process
Автори: Деркач, А. В.
Стадник, І. Я.
Лісовська, Т. О.
Derkach, A. V.
Stadnik, I. Y.
Lisovska, T. O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Деркач А. В. Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформації / А. В. Деркач, І. Я. Стадник, Т. О. Лісовська // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 103. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
Bibliographic description: Derkach A. V., Stadnik I. Y., Lisovska T. O. (2017) Vplyv konstruktsii valka na zakonomirnosti protsesu deformatsii [The influense of roll construction on the regularity of the deformation process]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 103 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664.653.1
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 103
Початкова сторінка: 103
Кінцева сторінка: 103
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22104
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.