Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22058

Назва: Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control
Автори: Starodub, N. F.
Yukalo, V. G.
Voitsitskiy, V. M.
Marti, J.-L.
Приналежність: Ivan Puluj Ternopil National Technical University, Ukraine
National University of Life and Environmental Sciences, Kiev-03041, Ukraine, nfstarodub@gmail.com
University of Perpignan Via Domitia, France
Бібліографічний опис: Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control / N. F. Starodub, V. G. Yukalo, V. M. Voitsitskiy, J.-L. Marti // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 35–36. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Starodub N. F., Yukalo V. G., Voitsitskiy V. M., Marti J.-L. (2017) Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 35-36 [in English].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 613.2
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 35-36
Початкова сторінка: 35
Кінцева сторінка: 36
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22058
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002
http://www.arcjournals.org
Перелік літератури: 1. Starodub N.F., Rebriev A.V. (2007) Liquid photopolymerizable compositions as immobilized matrix of biosensors. Bioelectrochemistry, 2007, v.71, N1, pp. 29-32.
2. Staroub N.F., Piletsky S.A.,Lavryk N.V.,El’skaya A.V. (1993) Template sensors for low weight organic molecules based on SiO2 surfaces. Sensors and Actuators, pp. 708-710.
3. Starodub N.F., Voitsitskiy V.M., Prokofiev V.P. Calixarene Based Artificial Selective Sites for the Specific Binding Some Mycotoxins. International Journal of Advanced Research in Chemical Science (IJARCS) V. 4, Iss. 3, 2017, pp. 24-28 ISSN 2349-039X (Print) & ISSN 2349-0403 (Online) http://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002 http://www.arcjournals.org.
References: 1. Starodub N.F., Rebriev A.V. (2007) Liquid photopolymerizable compositions as immobilized matrix of biosensors. Bioelectrochemistry, 2007, v.71, N1, pp. 29-32.
2. Staroub N.F., Piletsky S.A.,Lavryk N.V.,El’skaya A.V. (1993) Template sensors for low weight organic molecules based on SiO2 surfaces. Sensors and Actuators, pp. 708-710.
3. Starodub N.F., Voitsitskiy V.M., Prokofiev V.P. Calixarene Based Artificial Selective Sites for the Specific Binding Some Mycotoxins. International Journal of Advanced Research in Chemical Science (IJARCS) V. 4, Iss. 3, 2017, pp. 24-28 ISSN 2349-039X (Print) & ISSN 2349-0403 (Online) http://dx.doi.org/10.20431/2349-0403.0403002 http://www.arcjournals.org.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.